Algemene voorwaarden met BOARDROOM RENTAL POLICY | Boardroom meeting

Chamber Boardrooms is beschikbaar aan gebruik op huurbasis. Kameractiviteiten hebben voorrang op alle andere boekingen. Het gebruiken van een kamers mag het gebruikelijk werk met de kamermedewerkers niet hinderen. In alle promoties plus mededelingen met betrekking tot de vergadering / het evenement van de bedrijf, mag de naam van de Brandon-kamer enkel als vergaderlocatie worden gebruikt. Elk verzoek aan een Brandon-kamer vanwege uw vergadering / evenement te ondersteunen, te promoten of bij sponsoren ofwel goed bij keuren, management board moet eerst worden goedgekeurd door de Brandon-kamer. Elke promotie of verkoop van spullen of diensten tijdens jouwe vergadering dienen eerst belanden goedgekeurd sinds de Brandon-kamer. Elke uitnodiging die wordt gedaan voordat de nieuwsmedia ter dekking van uw vergadering / evenement in de Brandon-kamer moet aanvankelijk worden goedgekeurd door de Brandon-kamer.

management board

  • Bevestiging. Boekingen zijn niets bevestigd of gegarandeerd totdat een sedert de Ruimte ondertekende Boardroom-overeenkomst is ontvangen. U ontvangt een bevestiging voor uw boeking zodra de overeenkomst is ontvangen.
  • Beschikbaarheid. Boardroom-boekingen zijn beschikbaar op fundament van wie het eerst komt, het eerst maalt. Alle gasten moeten het kamer verlaten op ofwel vóór het aangegeven eindtijd vermeld boven het contract. Ruimte voor de directiekamer wordt alleen geboekt voor de aangegeven tijden. Het Brandon Ruimte van Koophandel behoudt zichzelf het recht voor door de directiekamer te annuleren. In geval van annulering door de Kamer, belanden de prijs van de boeking niets in rekening gebracht. De Kamer behoudt zich tevens het recht voor een verhuur met de bestuurskamer naar bizar goeddunken bij weigeren.
  • Geldtransfer. Brandon-kamerleden die de directiekamer huren, beheersen gefactureerd word. Leden moeten een juiste reputatie hebben bij een Kamer. Niet-leden moeten hun huur afrekenen voorafgaand aan, of met de etmaal van hen boeking.
  • Annuleringsbeleid. Bij annulering tot 48 uur voordat het reserveren wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht. Betreffende annuleringen binnenin 24 uur na reservering werd 100% van de totale huursom in rekening gebracht. De Kamer behoudt zichzelf ook de recht voor om dezelfde kamerhuur aan Chamber-evenementen te annuleren.
  • Opstelling. De vergaderruimte op de bovenste verdieping is acceptabel voor 18 directiekamers. Een vergaderruimte beneden is acceptabel voor maximaal 10 boardroom-stijl. Tabellen mogen niet word verplaatst buiten voorafgaande toestemming. De organisatie die de ruimte huurt, zijn verantwoordelijk voordat het aangroeien, opruimen en zorgen dat het pand goed wordt beveiligd wanneer de ruimte niet toegankelijk is. De kamer dienen in dezelfde staat word achtergelaten als waarin dit is gevonden.
  • Eten plus drinken. Koffie en thee zijn bij koop (inclusief roerstokjes, room, suiker, koffiebekers). Andere benodigdheden zijn het verantwoordelijkheid betreffende de huurder (dwz borden, bestek, servetten, enz. ) De ruimte biedt genkele cateringdiensten, toch er karaf een lijst met leden worden verstrekt. Let met: voedsel plus benodigdheden dat zich in de keuken bevinden, behoren tot de Brandon-kamer en zijn niet beschikbaar voor behandeling.
  • Toegang en beveiliging. Dezelfde sleutel zijn nodig om toegang erbij krijgen tot 8: 30 of na 17: 00 uur. Dit sleutel moet uiterlijk door 17: 00 uur bij het kantoor van het Kamer belanden opgehaald. Sleutels moeten een volgende dag naar u kantoor van de Kamer worden teruggestuurd (of tenzij anders overeengekomen. ) Indien de sleutel verloren gaan, zal het huurder een verloren sleutelprijs van $ 50 oplopen en kunnen de privileges voor verhuur van een kamer worden ingetrokken. Betreffende gebruik met het gebouw na 17. 00 uur is de van vitaal belang dat het gebouw te allen tijde beschermd is. De enige toegang na 17: 00 zullen worden sedert de 11 th Street Building Entrance. Jij moet dezelfde begeleider betreffende de deur hebben ondertussen de uitgang is ontgrendeld. Laat de deur van de deur niet toegankelijk staan. Dat zou de ellende moeten oplossen van personen die genkel deel uitmaken van een vergadering dat het gebouw binnenkomt.
  • Het schoonmaken. De huurder van de directiekamer gaat ermee akkoord alle verantwoordelijkheid met zich bij nemen voor de netheid van de directiekamer en deze terug te brengen naar een staat waarin deze zichzelf bevindt: de afval moet worden weggegooid in de daarvoor bestemde vertrek, alle vuile vaat dienen worden schoongemaakt en de stoelen moeten op hen juiste gelegenheid worden teruggebracht rond de tafel betreffende de directiekamer.
  • Aansprakelijkheid. Het is wel verstaan dat een Brandon Ruimte van Koophandel op genkele enkele manier verantwoordelijk is voor persoonlijk letsel, beschadiging aan eigendommen of verschillende aansprakelijkheden die kunnen voortkomen tijdens het gebruik betreffende hun faciliteit. Huurder gaat ermee akkoord de vrijwaring vrij bij geven en de Brandon Kamer met Koophandel plus de verhuurder, de Brandon Kamer van Koophandel, aansprakelijk te houden voor dergelijke achterstand.

De huurder gaat ermee akkoord alle aansprakelijkheid te aanvaarden met betrekking tot de acties van bestaan / haar gasten. Het huurder plus gasten wordt gevraagd vanwege de eigendom van Brandon Chamber of Commerce erbij respecteren. Alle artikelen (voedselproducten, benodigdheden, incidentele effecten) deze niet rechtstreeks door de huurder worden verstrekt, belanden geacht bij behoren zelfs Brandon Kamer van Koophandel en haar personeel plus zijn daarom niet toegankelijk voor huurder en gasten. Huurders bestaan aansprakelijk voordat eventuele schade aan een faciliteiten en / alsof inhoud en inrichting. Alle schade dienen onmiddellijk aan de kamermedewerkers worden gemeld. Van Room Renters werd verwacht datgene zij allemaal reparaties en vervangingskosten met eventuele beschadiging aan de faciliteit eigenhandig en / of de inhoud daarvan dekken. Huurders zijn niet om items achter erbij laten in uw directiekamer, keuken of kelder. Alle items die niets behoren zelfs de Ruimte van Koophandel moeten worden verwijderd eruit het gebouw wanneer de huur zijn voltooid. De Kamer van Koophandel is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde items dat achterblijven in het gebouw van de Kamer. Schakel de lichten uit wanneer u weggaat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *